Vild flerårig blomsterfrøbomber

Fra 229,00 kr.

Vilde blomsterfrø med Frøbomber

Smuk vild blomsterblanding, der tiltrækker insekter,bier, humlebier og sommerfugle. Blandingen bidrager aktivt til øget biodiversitet og et afbalanceret økosystemet, som er rigt på nektar og pollen. Blandingen indeholder desuden mange hjemhørende arter som giver et vigtig levested for, sommerfuglearter, humlebier og vilde bier. Leder du efter en blomsterblanding, der tiltrækker insekter, har denne blanding følgende fordele:
  • Flere nektar og pollen producerende hjemhørende arter der tiltrækker insekter
  • Farverig blanding, der blomstrer i hele vækstsæsonen
  • Vilde blomsterfrøbomber velegnet til,bolig- og erhvervsområder,til alle former for haver.
  • Til alle jordtyper
  • Beskyttelse af frøene til spiring mod fugle,mus osv.
  • Bedre fordeling af frøene uden brug af såmaskine,f.eks på skråninger
  • Indeholder kalk,som giver en bedre etablering af vilde blomster
Denne flerårige blomsterfrøblanding er farverig og velegnet til buketter,blomstrer gennem hele vækstsæsonen. Såmetode: Anlæg et godt såbed,fjerne alt evt græs og ukrudt og riv den bare jord igennem,så de øverste 3cm er løse,fordel frøbomberne på dit stykke og træd på frøbomberne så de opnår jord kontakt efter såningen. Frøbomberne har brug for optimal jordkontakt og må ikke ligge for dybt i jorden. Sådybde 1 cm.  Det gør det også nemmere at se, hvor du har sået.
hurtigt overblik
levetid: op til 5 år
pleje: Nedklip til 10-15cm med le eller buskrydder om efteråret efter afblomstring og fjern afklip efter det har kastet frø (14dage-1mdr) så igen April/Maj med 20-40% for vedvarende årlig blomstring det kan med fordel gøres i tomme pletter i arealet. lugning af ukrudt gennem hele sæsonen.
Frøbombe mængde: 1 kg frøbomber = 20 m²
Tilgængelige beholderstørrelser:  1 kg / 10 kg
  Vilde frøbomber består af følgende arter: 1 årige Klinte,kornblomst,Morgenfrue,gipsurt,Dild,stolt kavaler,Amarant,solsikke,Dværg morgenherlighed,vidunderblomst,frøkenhat,sommerasters,vinteradonis,kongekommen,løvemund,duft kopurt,farve skønhedsøje,kinesisk hundetunge,kornridderspore,alm. Aftenstjerne,rød hør,boblomme,katost,kornvalmue,judaspenge.alm hjulkrone,honningurt. 2 og flerårige Vild gulerod,alm katost,lancer vejbred,farvereseda,engsalvie,alm brunelle,merian,vild timian,hjertespand,prikbladet perikon,farvegåsurt,natlys,uldbladet kongelys,bleg kongelys,mørk kongelys,hvid stenkløver,stor knopurt,alm knopurt,røllike,rødkløver,hvidkløver,mark stenkløver,bibernelle,alm kællingetand,marietidsel,farvereseda,slangehoved,hvid okseøje,humlesneglebælg,boghvede,moskus katost. Opbevares tørt og køligt op til 2år.