Om os

Frøbomber.dk er skabt for at sikre mest mulig biodiversitet i den danske natur. Med specialudviklede blomsterfrø-bomber kan alle være med til at skabe vilde haver, som sikrer bedst mulige vilkår for planter og dyreliv.

Bag Frøbomber.dk står Jakob Skov Jensen fra havefirmaet Your Garden og gartner Bo Holst, som sammen har udviklet en unik blomsterfrø-bombe med 52 forskellige og nøje udvalgte blomsterfrø indkapslet i ler og kompost.

Fokus på vilde haver

Både Jakob og Bo har mange års erfaring med haveprojekter, og med Frøbomber.dk ønsker de at være med til at skabe mere fokus på biodiversitet og vilde haver.

Your Garden blev grundlagt i 2009, og siden har kvalitet og en tæt dialog med kunderne været nøgleord i virksomheden – både når det gælder blomsterfrø-bomber, klassisk havearbejde, entreprenøropgaver, snerydning og træfældning for både erhverv og private.

Kontakt frøbomber.dk og hør mere om vilde haver og vores unikke blomsterfrø.

“Alle snakker om biodiversitet og vilde haver, men ikke ret mange gør noget ved det. Det laver vi forhåbentlig om på nu med de nye frø-bomber, som vil give større mangfoldighed med vildere og mere insektvenlige haver til gavn for bier, sommerfugle, insekter og mennesker. De forskellige sorter i denne blanding er både et-årige og stauder og nøje udvalgt for deres farver og uimodståelige nektar til sommerfugle, og samtidig giver de et fantastisk skue, når blomsterne folder sig ud med deres smukke farver.”

Jakob Skov Jensen,
Direktør hos Your Garden